DISSABTE 4 de juny de 2011

QUARTA TROBADA

MINI VOLEI PLATJA CALELLA (Per a nens i nenes de 5è, 6è i 1r i 2n d’ESO)

 

Descarga
DOSSIER TROBADA 2011
Dossier trobada 2011.pdf
Documento Adobe Acrobat 2.5 MB
Descarga
Formulari d'inscripció prova de Calella
Aquet formulari d'inscripció dóna autorització a la AVPC per inscriure al fill/a al torneig juvenil de SVA Tour a la prova de Calella.
autoritzacio pares.odt
Open Office Writer 97.3 KB
Descarga
FITXA INSCRIPCIÓ TROBADA 2011
Fitxa inscripció trobada 2011.pdf
Documento Adobe Acrobat 97.1 KB

 

I TORNEIG NOCTURN CAIPIVOLEI DE L'AVPC

                                  

Hola a tots companys i companyes, Divendres 22 farem el Torneig Nocturn 4x4 Mixte (a ser possible) de Volei-Platja. Una nit per guadir amb els amics i la família amb sopar, volei i Capirinha. El torneig es farà a la platja de la Guingueta Nº 12 (al costat parking cementiri).

 

L'inscripció és de 30€ però tindràs sopar de Botifarra i Txistorra amb pa amb tomàquet, beguda i Cafè o Gelat. Samarreta del Torneig i una Caipirinha o Mojito. 

 

Quedarem a les 20h per confirmar equips i fer el quadro, seguidament es començarà a jugar a les 20:30h, descansarem per fer el banyet, sopar i fer la nostra caipirinha o mojito i després d'això farem la final.

 

 

 Èxit del lV MEMORIAL JORDI BACHS

L'Associació Volei Platja Calella vol agraïr a tots els participants del 4rt Memorial Jordi Bachs per fer d'ahir un dia tant especial. Fins i tot el temps ens va respectar i ens va permetre gaudir del millor dia d'aquest estiu per practicar el nostre esport!!

Tot i ser un torneig no competitiu, cal destacar la victòria dels Musami's boys, un equip amb un "bon pilar"... i amb una combinació de velles glòries semiretirades i jugadors ja consolidats, que en una final disputada van forçar la primera derrota dels "Iaos" en els darrers anys. Uns "Iaios" que es van trobar al límit de quedar eliminats en una disputadíssima semifinal (28-27) contra els "Clàssics", una fusió entre l'Origen del voleibol, els incombustibles "Bistek Mític" i la "màkina" del voleibol. El tercer lloc va caure del costat dels Spice Guys, futures promeses del volei platja i màxims representants del ja conegut com a "sector cementiri".

Per no oblidar-nos de ningú, destacariem la impressionant participació dels "Sparrings", uns esportistes esporàdics que quan acaba el torneig estan un mes de baixa..., només calia veure en Ramon ahir a la nit!! Gràcies també als "Ursula's team", un equip en família... als FSM, també representant al "cementiri", als "Joer que buenos que són esos..." amb el patrocini de la "Serhs", als "Vinya amunt", vinguts des d'Arenys, i sobretot una menció especial a les nostres "Pavitas", amb la Pavita mayor, Imma, les pavitas de segona generació Jenny i Mèlani, i les noves incorporacions al selecte club, Anita i Anna... i que en els quarts de final van posar contra les cordes a uns "Iaios" despistats...

Per últim voldríem agraïr la col·laboració de l'Ajuntament de Calella, de l'Associació Turística Calella, la Guingueta nº9, el bar "La Gàbia" i de l'SPA de la Creu Groga que va repartir invitacions entre els tres primers classificats.

Properament penjarem les fotografies.

Fins la propera!!

AVPC